Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όγδοη αναβολή στην δίκη Γιαννακόπουλου – Σπανούλη

Ακόμα μία αναβολή της δίκης ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Βασίλη Σπανούλη, την όγδοη συνεχόμενη, προχώρησε το Ζ’ Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Την αναβολή ζήτησε η πλευρά του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού», λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, Αρ. Τζαννετή, (βρισκόταν σε άλλη υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο), προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου της δίκης.

Πρόεδρος: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει όμως. Εχει πάρει ήδη πέντε αναβολές λόγω παρέλευσης ωραρίου, μία μετά από κώλυμα του κατηγορούμενου και ακόμα μία, επειδή δεν είχαν προσέλθει οι μάρτυρες. Δεν ευθύνεται βέβαια ο κατηγορούμενος, αλλά πρέπει να γίνει…», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Από την πλευρά του, ο Εισαγγελέας υποστήριξε:

«Με τον νέο κώδικα ποινική δικονομίας δεν υπάρχει περιορισμός για την αναβολή στο πρόσωπο του κατηγορούμενου. Για αυτό αυτό προτείνω να αναβληθεί η υπόθεση με το 349 ΚΠΔ, με την επισήμανση ότι δεν μπορεί συνέχεια να αναβάλλεται η υπόθεση».

Όσον αφορά την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη, ζήτησε να δοθεί μια σύντομη δικάσιμος προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή προς υπεράσπιση της κατηγορίας.

Όσον αφορά την νέα ημερομηνία της δίκης, το δικαστήριο την όρισε για τις 29 Απριλίου 2020.

Να σημειωθεί πως στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν και οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ