
Λίγο μετά το φινάλε του νικηφόρου τελικού, ο Χάρης Παυλίδης και τα κορίτσια του, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά:
Χάρης Παυλίδης:
«Μας μένει η πίκρα λόγω της διακοπής της Ευρωλίγκας. Εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και αρκεστήκαμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με αρκετά καλή απόδοση εάν σκεφτούμε τη μεγάλη διακοπή. Είχαμε δυναμική για να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ταλέντο, νέα παιδιά που έχουν μέλλον. Να είναι καλά τα πράγματα ελπίζω για να παραμείνουν όλες ή σχεδόν όλες για να διεκδικήσουμε τα τρόπαια».
Άλκηστις Αβραμίδου:
«Ταίριαξε η χημεία της ομάδας. Τυχερή ως αρχηγός και μέλος της ομάδας. Εάν δεν ήταν η πανδημία, είχαμε βλέψεις στην Ευρώπη. Να παραμείνουμε έτσι και του χρόνου. Είμαι συγκινημένη. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είχε πάει. Δεν είχαμε καμία ήττα, καμία ισοπαλία».
Ελευθερία Πλευρίτου:
Ιδανικά τελείωσε η σεζόν. Κάναμε το νταμπλ. Είχαμε δυσκολίες. Είμαστε ευχαριστημένες, είμαστε αήττητες. Αυτές οι διακρίσεις βγαίνουν μέσα από την ομάδα για να είμαι η καλύτερη παίκτρια και να είμαι πρώτη σκόρερ. Λόγω καραντίνας, μας μένει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάμε πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Βλέπουμε τα θετικά.
Χρυσή Διαμαντοπούλου:
«Είναι μια πετυχημένη χρονιά, με την κατάκτηση του νταμπλ. Αισθάνομαι όμορφα, να επιστρέφω και να είμαι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και εγώ και όλες οι παίκτριες στην ομάδα. Με τη διακοπή στερηθήκαμε φέτος το Ευρωπαϊκό».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Euroleague
Στον 3ο όμιλο της Euroleague συμμετέχει ο Ολυμπιακός, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει...
-
Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Euroleague women
Τους αντιπάλους του στον προκριματικό γύρο της Euroleague Women, έμαθε ο Ολυμπιακός, μετά την...
-
Παυλίδης: «Επιζήμια και επιβαρυντική η διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων»
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται και πάλι σε καραντίνα, λόγω κορωνοϊού, με τον Χάρη Παυλίδη,...
-
«Βαρύ τίμημα για όλο τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό»
Εκ μέρους του τμήματος Πόλο Γυναικών, οι διεθνείς αθλήτριες του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα...