Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 11ο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος πόλο του Συνδέσμου και ο αρχιτέκτονας του θριάμβου, Χάρης Παυλίδη, με την αρχηγό του Θρύλου Άλκηστη Αβραμίδου και το… τανκ Αλεξάνδρα Ασημάκη, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Χάρης Παυλίδης:

«Ήξερα πως θα είναι πιο δύσκολο. Η Βουλιαγμένη έπαιξε από την αρχή ένα δυνατό πρες. Έχει κορίτσια με ταλέντο, καλά προπονημένα που μπορούν να πιέσουν και να σκοράρουν στην κόντρα. Έτσι πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Βάλανε γκολ στην κόντρα. Ευτυχώς είχαμε ψυχραιμία. Η ομάδα μας έχει ποιότητα. Δεν έχει σημασία βέβαια εδώ που φτάσαμε εάν παίζεις καλά στον τελευταίο αγώνα που δίνει το πρωτάθλημα. Αυτό που σε νοιάζει είναι να πάρεις πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο χωρίς να δώσει μια ισοπαλία. Τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη είχαμε μόνο νίκες. Η ομάδα ήταν έτοιμη για πολλά πράγματα. Εάν δεν γινόταν αυτό με τη διακοπή, θα φτάναμε και στην Ευρώπη ψηλά. Έχουμε το Κύπελλο τώρα μπροστά μας».

Άλκηστη Αβραμίδου:

«Τη φετινή χρονιά την κλείσαμε αήττητοι. Σε αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη θα μας δυσκολέψει. Μέχρι κάποια στιγμή ελέγχαμε πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά λόγω του εφησυχασμού κάποια στιγμή, η Βουλιαγμένη μας   Λίγο ο εφησυχασμός μς πλησίασε 1- αλλά εκεί δείξαμε την κλάση μας και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα φαίνεται ότι η ομάδα μας έχει βάθος στον πάγκο και εμπειρία. Ήταν λίγο περίεργο να γιορτάσουμε χωρίς τον κόσμο μας στο γήπεδο και αυτό μας έλειψε πολύ.  Είχαμε στο πλευρό μας τον πρόεδρο που μας υποστηρίζει πάντα.  Τώρα θέλουμε να κάνουμε και το Κύπελλο, για να τελειώσει αυτή η χρονιά αν όχι ιδανικά, αφού θέλαμε το τρεμπλ τουλάχιστον με το νταμπλ. Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη που το πάλεψε σήμερα μέχρι το τέλος».

Αλέξανδρα Ασημάκη:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που αυτή η τόσο περίεργη χρονιά για όλους, όπου ανατράπηκαν δεδομένα και στόχοι συνοδεύεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαιρόμαστε κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, γιατί όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πάντα ο στόχος είναι οι εγχώριοι τίτλοι. Έτσι κατακτήσαμε αήττητες το 7ο σερί πρωτάθλημα και συνεχίζουμε ενόψει του Κυπέλλου, γιατί θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν πετυχαίνοντας το νταμπλ».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ