Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Οι κότες που μεταμορφώθηκαν σε… κοκόρια

Τελειώνει, λοιπόν, το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ναι το παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 από το 30κάτι και από εκείνο το σημείο και μετά έστησαν πίσω από την μπάλα 10 παίκτες, 3 διαιτητές, 5 πούλμαν, 10 χιλιόμετρα οδοφράγματα και το οχυρό του Ρούπελ, προκειμένου να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και αμέσως μετά βγαίνει ο Γιώργης ο Σαββίδης, ο γιος του μπαμπά του, να ειρωνευτεί τον Ολυμπιακό.

Τι είπε ο Γιώργης σε ανάρτηση που έκανε στα social media; «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως αν κάποια ομάδα δεν θέλει για οποιονδήποτε λόγο να αγωνιστεί στην Τούμπα, παρακαλείται να ενημερώσει τουλάχιστον δύο μέρες νωρίτερα».

Και την ώρα που πάτησε αυτό το ρημάδι το «send», δεν του έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι….. Ναι, ο Γιώργης ο Σαββίδης (και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρολάρει λέγοντας πως αν κάποια ομάδα δεν θέλει να αγωνιστεί, να ενημερώσει.

Μιλάμε για την ΙΔΙΑ ΠΑΕ, η οποία πριν τρία χρόνια ΔΕΝ ΗΡΘΕ στον Πειραιά, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου.  Αυτοί που πολύ απλά… λάκισαν να κατέβουν στον επαναληπτικό αγώνα, τώρα κάνουν τα κοκόρια.

Εμείς, όμως, θα έρθουμε. Και θα παίξουμε. Και θα νικήσουμε. Εσείς πως θα φύγετε είναι το θέμα…..

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us