Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι λόγοι για την διακοπή του ντέρμπι. Και άργησε κιόλας…

Η διακοπή του ντέρμπι ήταν μονόδρομος και μάλιστα θα είχε προηγηθεί χρονικά κατά πολύ, σε σχέση με το 70′ όταν αποφάσισε ο Φριτζ να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Από το 3′ φάνηκε το τι θα συμβεί με την εισβολή των οπαδών και το πέσιμο στον πάγκο του Ολυμπιακού, με κάποιον μάλιστα να κρατάει μαχαίρι!

Στο ημίχρονο, πίσω από τις εξέδρες ξεκίνησαν επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟ με τα ΜΑΤ, όπως είχε γίνει και στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Επίσης στο γκολ του Ολυμπιακού, στο 53′ οπαδοί των γηπεδούχων από τις θύρες 12 και 13 εξήλθαν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στο 70′, έγιναν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο, αφαιρέθηκαν τα σημαιάκια του κόρνερ, έπεσαν δεκάδες αντικείμενα, ενώ ήταν ανοικτή η πόρτα της εξέδρας των οργανωμένων με αποτέλεσμα οποιαδήποτε στιγμή να μπαίνει όποιος θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τα χημικά, ενώ δεν κατέστη δυνατό να γίνει πλήρης εκκένωση του γηπέδου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ