Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη χρωστάνε μισθούς παικτών»

Την δική του άποψη αναφορικά με την επιστολή που έστειλε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα οφειλόμενα που έχει η ομάδα προς τον παίκτη, εξέφρασε μέσω twitter ο μάνατζερ του Σέρβου σέντερ.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, εκπρόσωπος του παίκτη του Ολυμπιακού, με ανάρτηση του στο twitter υποστηρίζει πως ο πελάτης του έχει κάθε δικαίωμα να ζητά τα χρήματα για τα οποία έχει δουλέψει, όμως είναι τουλάχιστον κωμικό να ρίχνεται το φταίξιμο σε μία μόνο ομάδα, όταν αυτή η κατάσταση επικρατεί όχι μόνο σε όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Επίσης ο ατζέντης του σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του πελάτη του και ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που ο Μιλουτίνοφ συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα», τότε, όπως κάνει πάντα,  θα δώσει το 100% για την ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, την ώρα που άλλες του είχαν γυρίσει την πλάτη.

Αναλυτικά:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το δεδομένο ότι σχεδόν σε κάθε ελληνική ομάδα, όπως και σε ένα τεράστιο ποσοστό ομάδων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων, της Euroleague, του Eurocup, του BCL, της ACB, του ιταλικού, του τουρκικού, του ρωσικού πρωταθλήματος, οι παίκτες έχουν μείνει απλήρωτοι ή πληρώνονται αργότερα εδώ και χρόνια και δεν υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες περιπτώσεις έχουν έρθει στα δημόσια δικαστήρια η στο BAT, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος ζητήσει να πληρωθεί αυτά που του χρωστάνε, είναι παρατυπία. Το να περιορίζεις ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε μόνο μία ομάδα είναι αστείο! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε χίλια χρόνια μακριά από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή της ομάδας αν θα μείνει ή όχι. Εάν μείνει, θα δώσει το 100% όπως κάνει πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Τόσο απλό. Το τι θα συμβεί μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ