Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκε η απολογία, εντός της ημέρας η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα συμβάντα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τους “ερυθρόλευκους” εκπροσώπησαν ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χατζησαββάογλου και ο γ’ αντιπρόεδρος, Κώστας Καραπαπάς.

Στην αγόρευση του ο δικηγόρος των “ερυθρόλευκων” στέκεται στην έκθεση της Αστυνομίας, η οποία αναφέρει πως παίκτης του ΠΑΟΚ πέταξε μπουκάλι στις Αστυνομικές δυνάμεις.

“Όπως αναφέρεται στην κλήση, οι οπαδοί με διαπιστεύσεις εξύβριζαν, έριξαν μπουκάλι με νερό και ότι απρόκλητα επιτέθηκαν στην αστυνομία, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. Ο παρατηρητής δεν έχει δικαίωμα να γράψει κάτι που δεν το αντιλήφθηκε με τις αισθήσεις του. Μου είπε, ότι του είπε ο αστυνομικός ότι τραυματίστηκε από τα επεισόδια… Κανονιστικά η έκθεση αστυνομίας απαγορεύεται να ληφθεί υπόψη. Η είσοδος φιλάθλων με διαπιστεύσεις στα αποδυτήρια είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει πρόβλεψη από τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Από τη στιγμή που ο κανονισμός τιμωρεί την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, δεν γίνεται να ελεγχθούμε πειθαρχικά για το συγκεκριμένο”, αναφέρει ο Χατζησαββάογλου, με τον Ολυμπιακό να αιτείται να υπάρξει ποινή μόνο για το υβριστικό σύνθημα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Καραπαπάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

“Ήμουν παρών όταν έφτασαν οι αποστολές. Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προκάλεσαν κι έτσι άρχισε. Κανείς δεν ακούμπησε παίκτη του ΠΑΟΚ. Δεν πέταξε κανένας κάτι στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τον τραυματισμό του αστυνομικού δεν τον είδα. Ρώτησα τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά και μου είπε ότι κάποιος του είπε ότι τραυματίστηκε αστυνομικός. Την αποστολή του ΠΑΟΚ κανείς δεν την ακούμπησε. Δεν την πλησίασε. Ήταν πολύ μικρή η διάρκεια των γεγονότων. Στο ημίχρονο κανείς διαπιστευμένος δεν έφτασε στα αποδυτήρια. Σε εκείνο το σημείο είναι οι ηλεκτρολόγοι, η αθλητική βία. Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε στο ημίχρονο, όλα αυτά είναι μυθεύματα του ΠΑΟΚ”.

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας. Να σημειωθεί πως αν υπάρξει τιμωρία της έδρας, τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς κόσμο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ