Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο του Ολυμπιακού με την Χάποελ Τελ Αβίβ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά meeting με θέμα την δομή και την λειτουργία μιας Ακαδημίας, που συνδιοργάνωσε ο Ολυμπιακός με την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνδιοργάνωσαν με τις Ακαδημίες της Χάποελ Τελ Αβιβ διαδικτυακά meeting με θέμα τη δομή και την λειτουργία μιας Ακαδημίας σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (15/01) με μεγάλη επιτυχία.

Την Παρασκευή (15/01) μίλησε ο προπονητής των Παίδων του OlympiacosBC The Academy, Νίκος Μπάρλος, για την λειτουργία της παιδικής ομάδας, τον ετήσιο προγραμματισμό και την σύνδεσή της με το παμπαιδικό και το εφηβικό. Το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακολούθησαν πενήντα Ισραηλινοί προπονητές, καθώς και ο κόουτς της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Γιάννης Καστρίτης, όσο φυσικά του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Λίγες μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα (11/01), ο Κώστας Καλογερόπουλος, επίσης προπονητής των Ακαδημιών μας, αναφέρθηκε στην λειτουργία της παμπαιδικής ομάδας και στο πως προετοιμάζεται ο αθλητής για τη μετάβασή του στο παιδικό.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ