Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο, χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ και Κηφισιά

Με αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την διοργανώτρια αρχή να καθυστερεί χαρακτηριστικά να πάρει την απόφαση της, αναγκάζοντας τους Πειραιώτες να δώσουν χωρίς κόσμο παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο!

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν χωρίς κόσμο τα εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια τους με ΠΑΟΚ και Κηφισιά, για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 29, 37, 38, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.», όπως αναπτύχθηκαν προφορικά κατά τη συζήτηση της υπόθεσης την 02.03.2022, από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Μιχαήλ Υδραίο.

Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League, έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, φύλλο έκθεσης Παρατηρητή, υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/7/56/1/4-κγ΄/15.12.2021 έγγραφο του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και αναφορά), καθώς και τα προσκομισθέντα έγγραφα.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για τον αγώνα, που διεξήχθη την 13.12.2021, στο Αθλητικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» τις ποινές του αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και του χρηματικού προστίμου των 5.000 ευρώ κατά συγχώνευση των ποινών.

Σημειωτέον ότι εκ μέρους του εγκαλούμενου σωματείου υποβλήθηκε ένσταση απαραδέκτου της εναντίον του ασκηθείσας πειθαρχικής διαδικασίας, λόγω εκπρόθεσμης έκδοσης της παρούσας απόφασης. Ωστόσο, η ανωτέρω ένσταση τυγχάνει μη νόμιμη και ως τέτοια απορριπτέα».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ