Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ολομέτωπη επίθεση Γκόντα σε Βασιλακόπουλο (pics)

Επίθεση του Σπύρου Γκόντα προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ περί μη εμπλοκής του στα της ελληνικής διαιτησίας, αλλά και της μετατροπής της σε επαγγελματική.

Ο διεθνής ρέφερι, με σειρά… τιτιβισμάτων του στο twitter, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

«1. “Δεν υπάρχει επαγγελματική διαιτησία πουθενά στην Ευρώπη” Στην ΙΣΠΑΝΙΑ, στην ΙΤΑΛΙΑ, στο ΙΣΡΑΗΛ, στην ΤΟΥΡΚΙΑ, στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ είναι 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ… Στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ, στην VTB, στην ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ, είναι ημιεπαγγελματική … Ποιός λέει “Μπούρδες” ή “ψέματα”?» αναφέρει η ανάρτηση του Σπύρου Γκόντα.

  1. Ασχολείστε με την Ελληνική Διαιτησία? “Καθόλου, καθόλου” Δεν θα πω όλα όσα σου χρεώνει η “αυλή”… Θα πω αυτά που ξέρω εγώ : δεν ήσουν εσύ όταν μετά το σεμινάριο της Λάρισας κάλεσες τους διεθνείς διαιτητές να τα βρούμε. Δεν ήσουν εσύ που έκοψες τους διαιτητές Euroleague…

Δεν ήσουν εσύ αυτός που μπροστά μου φώναζε για τις αποτυχημένες (μέχρι τότε) προσπάθειες να εκπαραθυρωθεί ο Καφές. Δεν ήσουν εσύ που πανηγύριζες όταν αυτό έγινε. Δεν ασχολήθηκες καθόλου με τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ… Δεν έρχονται στο γραφειο σου να σου πουν ποιοι δεν θα παίξουν.

Δεν είσαι εσύ πίσω από τον μη ορισμό του Φούφη. Δεν ήσουν εσύ πίσω από την τιμωρία του Κορομηλά επειδή είχε καλέσει μη αρεστό καθηγητή στον ΣΕΔΚΑ… ………………………………… Μπορώ να γράψω βιβλίο…. Να σου πώ κάτι: εγώ σε πιστεύω ! Ψέματα είναι ΟΛΑ!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us