Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ολυμπιακός: «Γαλατσόπουλε παραιτήσου!»

Με εξώδικο απάντησε ο Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ και σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, μετά την κίνηση της διοργανώτριας αρχής να επικυρώσει την βαθμολογία και να προγραμματίσει την έναρξη των playoffs.

Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν την παραίτηση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της νομικής συμβούλη Ελένης Γονιδάκη, ενώ παράλληλα ζητούν την ανάκληση της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας και την ακύρωση της έναρξης των playoffs.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ενημέρωση:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ