Με εξώδικο απάντησε ο Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ και σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, μετά την κίνηση της διοργανώτριας αρχής να επικυρώσει την βαθμολογία και να προγραμματίσει την έναρξη των playoffs.
Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν την παραίτηση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της νομικής συμβούλη Ελένης Γονιδάκη, ενώ παράλληλα ζητούν την ανάκληση της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας και την ακύρωση της έναρξης των playoffs.
Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ενημέρωση:
Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.
Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.
Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Με Φαλ – Παπανικολάου το top 10 των προημιτελικών της Basket League (vid)
Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε στην δημοσιότητα τις 10 καλύτερες στιγμές της προημιτελικής φάσης των Play...
-
Μπαρτζώκας: «Πρίντεζης, ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ σε όλες τις ομάδες»
Στον ξεχωριστό ρόλο του Γιώργου Πρίντεζη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην συνέντευξη...
-
Πρίντεζης: «Ευθύνη μας να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
Ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην συνέντευξη Τύπου ενόψει των ημιτελικών της Basket...
-
Τα εισιτήρια με Προμηθέα
Ο Προμηθέας είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της Basket League, με την...