Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός προς ΕΠΟ: «Ορίστε τον τελικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στα σενάρια που θέλουν την ΕΠΟ να προσανατολίζεται να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για το τέλος… Αυγούστου!

Με επιστολή τους οι “ερυθρόλευκοι” καλούν την Ομοσπονδία να ανταποκριθεί στον θεσμικό της ρόλο, σε αντίθετη περίπτωση, η διοίκηση του Ολυμπιακού επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος της.

Αναλυτικά:

Αναφερόμαστε εκ νέου στο περιεχόμενο της από 19.07.2020 επιστολής μας αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει χωρίς απάντηση.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις έξι (6) ημέρες για τη διεξαγωγή του Τελικού σας καλούμε ως Ομοσπονδία να ανταποκριθείτε στον θεσμικό σας ρόλο και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να λάβετε μια απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους της διοργάνωσης και τη διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια .

Άλλως και αν παρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και την από μέρους μας συναίνεση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της έτερης διαγωνιζόμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, ήτοι στο ΟΑΚΑ, δεν ορίσετε την εν λόγω αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 26.07.2020, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ