Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός προς ΕΠΟ: «Σοβαρευτείτε και σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο»

Το… θέατρο του παραλόγου, με επίκεντρο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται. Την ώρα που ο Ολυμπιακός πρότεινε το παιχνίδι να διεξαχθεί στην έδρα της… ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ, η ΕΠΟ συνεχίζει να πουλάει… τρέλα, προτείνοντας την αναμέτρηση να διεξαχθεί στο τέλος του επόμενου μήνα (!), στην έδρα που έχει ήδη προτείνει ο Ολυμπιακός (!!!), δηλαδή το ΟΑΚΑ.

Φυσικά οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρόκειται να μείνουν άπραγοι στα όσα αστεία κάνει η Ομοσπονδία και με ανακοίνωση τους, ζητούν από την ΕΠΟ να σταματήσει τον περαιτέρω εξευτελισμό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καλώντας την να σοβαρευτεί, έστω και για λίγα 24ωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικο του Κυπέλλου:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.

Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!

Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ