Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ομάρ, πες το «ναι», να τελειώνουμε

Σε πραγματικό σίριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση παραμονής του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό. Μία υπόθεση που ξεκίνησε να συζητιέται από πέρυσι τέτοιο καιρό και μετά από έναν χρόνο δεν έχει υπάρξει ακόμα κατάληξη.

Ο Ομάρ είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί όμως και θέμα «ζωής ή θανάτου» η παραμονή του στον Πειραιά. Σίγουρα έχει προσφέρει πολλά και κάθε προπονητής είχε σιγουριά για την θέση του δεξιού μπακ στο πρόσωπό του, ωστόσο στην ίδια θέση μπορούν οι ερυθρόλευκοι να βρουν αρκετές λύσεις και ίσως καλύτερες. Σίγουρα ο Ομάρ ξέρει την ομάδα πλέον πολύ καλά και ο Ολυμπιακός ξέρει να διαχειρίζεται τον Νορβηγό, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ωστόσο αυτές οι συνεχής διαπραγματεύσεις έχουν φέρει μία κάποια δυσφορία στους Πειραιώτες, οι οποίοι περίμεναν πιο εύκολα να πει το «ναι» στην πρότασή τους ο Ομάρ.

Ο Ελαμπντελαουί βλέπει το φετινό καλοκαίρι ως την τελευταία του, ενδεχομένως, ευκαιρία για να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Το πέρασμά του από την Αγγλία δεν ήταν μεγάλο σε χρονική διάρκεια και δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν. Η επιστροφή του στο μεγάλο νησί φάνταζε για τον ίδιο ως αυτοσκοπός πλέον. Αλλά ο μάνατζέρ του και αδελφός του, δεν βρήκε στην Αγγλία τις προτάσεις που περίμενε. Ο Ομάρ σε κάθε περίπτωση αξίωνε άνω του 1 εκ. ευρώ τον χρόνο, με Αγγλικές ομάδες να ενδιαφέρονται αλλά να μην προσφέρουν παραπάνω από 600.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος δεν το συζητάει καν να πάει στην Τουρκία, παρά το ενδιαφέρον της Γαλατασαράϊ.

Ο Ολυμπιακός με την πρόταση των 700.000 ευρώ που του έχει κάνει υπερτερεί του ανταγωνισμού, όμως ο Ομάρ περιμένει κάτι την τελευταία στιγμή. Αυτό είναι που έχει φέρει και τον εκνευρισμό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τους ιθύνοντες να του διαμηνύουν ότι εάν δεν συμφωνήσει μέχρι το τέλος του μήνα, τότε θα μείνει ελεύθερος.

Ηρθε η ώρα, λοιπόν, ο Ομάρ να πει το «ναι» και να μείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει «δέσει», παρά να ψάχνει το «λαχείο» της τελευταίας στιγμής.

Περισσoτερα για RED BLOGS