Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάρ, το σκέφτηκες καλά;

Μπορεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί να παραμένει στον Ολυμπιακό μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή μέχρι να τελειώσει και το Europa League για τους ερυθρόλευκους, όμως η παραμονή του και τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν είναι καθόλου σίγουρη, το αντίθετο μάλιστα.

Ο Νορβηγός έχει “στυλώσει” τα πόδια και απαιτεί συμβόλαιο πάνω από 1 εκ. ευρώ τον χρόνο, ενώ συνεχώς τα δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τη Γαλατασαράϊ.

Ο Ομάρ πάντως δεν είναι καθόλου επηρρεασμένος από αυτή την αβεβαιότητα ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Εκτός και αν ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς, που του δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αλλωστε λένε ότι όταν δουλεύεις κάπου, δουλεύεις και για τον επόμενο εργοδότη σου.

Το θέμα είναι, ο Ομάρ το σκέφτηκε καλά και ψάχνει αλλού για ομάδα; Δεν βλέπει τι γίνεται; Δεν βλέπει ότι ο Ολυμπιακός ολοένα και περισσότερο ανεβαίνει επίπεδα και μέσα σε όλο αυτό οφελείται και ο ίδιος;

Εκτός και αν βάζει πάνω από την καριέρα του τα χρήματα. Γιατί ούτε η Τουρκία έχει καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό, ούτε η Γαλατασαράϊ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ