Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικά χωρίς ξένους στην Α’2

Δεκτό έγινε το αίτημα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) για τη μη χρησιμοποίηση ξένων αθλητών στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Ένα πάγιο αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, υλοποιήθηκε, σύμφωνα με την προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. “Μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου”, αναφέρουν οι καλαθοσφαιριστές στην ανακοίνωσή τους, ενώ θυμίζουμε πως με αυτή την εξέλιξη είχε διαφωνήσει ο Ολυμπιακός.

Η διεξαγωγή πρωταθλήματος με την παρουσία μόνον Ελλήνων παικτών είναι γεγονός. Οι συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ απέδωσαν καρπούς και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΣΑΚ.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου.

Αντίθετα με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε – τουλάχιστον μέχρι τωρα – δεκτό το αίτημα μας για μείωση των ξένων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ