Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οριστική αναβολή στο Λαμία-ΑΕΛ

Το αλαλούμ που προκλήθηκε με την ανάκληση 10 δελτίων παικτών της ΑΕΛ (Γκράουρ, Μπεν-Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Μουκάντζο, Χουσίνο, Ακούνια, Καρανίκας, Μαξιμένκο, Κολομπίνο και Τσόσιτς), οι μεταγραφές των οποίων πραγματοποιήθηκαν με ακάλυπτη επιταγή, προκάλεσε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας της Λάρισας με την Λαμία.

Ο διαιτητής του αγώνα, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί με την παρουσία των συγκεκριμένων παικτών, ενώ η ΕΠΟ, λίγο πριν την σέντρα (προγραμματισμένη για τις 17:15), με ανακοίνωση της τόνισε:

“Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1”.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δεν έκρυψε την οργή του και με ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε:

“Η ενέργεια της Ε.Π.Ο. είναι εντελώς παράνομη και είναι αδύνατον να μην τους έχει ενημερώσει η νομική υπηρεσία της με τους επτά ακριβοπληρωμένους δικηγόρους των 10.000,00€ το μήνα ο καθένας, αφού εάν πράγματι έπρεπε να έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις μας μέχρι την 31/12/2020, δεν θα έπρεπε να μας εκδώσει κανένα δελτίο, αλλά το ίδιο έπρεπε να κάνει και μετά τις 19/1/2021 και μέχρι τις 2/2/2021, εξέδιδε συνεχώς δελτία των νέων ποδοσφαιριστών μας με τελευταίο του διεθνούς Μολδαβού DinuGraur, χωρίς η ίδια επιτροπή υπό την προεδρία του περιβόητου νέου εξυγιαντή να αρνηθεί να εκδώσει τα δελτία. Το εγκληματικό σχέδιο τους να παραταχθεί σήμερα η ομάδα μας με εννέα μόνο παίκτες από τους 20 της αποστολής, θα καταρρεύσει και η ομάδα μας θα κατέβει κανονικά στον αγώνα να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο την νίκη”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ