Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου

Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που είχε οριστεί γι αυτή την Κυριακή.

Μετά από την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για μη τέλεση του αγώνα στη Ριζούπολη, αλλά και σε κανένα άλλο γήπεδο εντός Αττικής, η ΕΠΟ οδηγήθηκε στην αναβολή του τελικού, παρά την πρόταση του Ολυμπιακού για να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας πάει πλέον για τις 30 Αυγούστου, σε έδρα που θα επιλεγεί εξ αρχής.

Ετσι το έγκλημα της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε, αφού ο τελικός δεν θα διεξαχθεί με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, δεν θα γίνει στην Ριζούπολη, για την οποία εξ αρχής οι ερυθρόλευκοι είχαν αντίρηση, ενώ με την αναβολή για τα τέλη Αυγούστου, παίρνει χρόνο η διαλυμένη ΑΕΚ για να ανασυνταχθεί!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ