Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν οι άλλοι μετράνε νίκες, εμείς μετράμε τίτλους»

Τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής η Θύρα 7, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε και στην οποία έδωσαν το παρών, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον Δήμαρχο Πειραιά και πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Παράλληλα, η Θύρα 7 τίμησε δύο από τις δόξες του “ερυθρόλευκου” παρελθόντος, τον Κυριάκο Καραταϊδη και τον Αλέκο Αλεξανδρή, με τον αρχισκόρερ των Πειραιωτών να δηλώνει:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Επειδή η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, ένα θα σας πω: Εμείς όλοι μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε παίκτες, ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα. Είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ. Ευχαριστώ”

Από την πλευρά του, ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε:  “Είμαι λίγο της παλιάς γενιάς εγώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος, γιατί είμαι και σε μία ηλικία πολύ μεγάλη. Αυτό εδώ το βραβείο για εμένα είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε η κόρη μου «πώς θα ντυθείς;». «Θα ντυθώ όπως γουστάρω», της λέω, γιατί θέλω να είμαι μαζί σας. Είμαι μαζί σας, είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπάω”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us