Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Πανούτσος: “Το κόλπο του Ελ Αραμπί στο πέναλτι…”

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στον λογαριασμό του στο fb για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα:

“To κόλπο του Ελ Αραμπί με το πέναλτι είναι ότι η θέση που έχει πάρει δείχνει ότι θα το σουτάρει με το αριστερό. Κάνοντας το ημικύκλιο στην πορεία προς την μπάλα καταλήγει να το σουτάρει με το δεξί. Επειδή όπως στην τέχνη και το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει παρθενογέννεση κάποιος άλλος θα πρέπει επίσης να το έχει κάνει αλλά ειλικρινά δεν μου έρχεται στο μυαλό.
Τώρα για το ματς οι πολλές τελικές του Ολυμπιακού δείχνουν ότι κατέβαζε την μπάλα ικανοποιητικά αλλά στο τελείωμα υπήρχε αμηχανία. Οφειλόταν στην έλλειψη ενός κεντρικού δημιουργικού χαφ να δώσει την μπάλα τρύπα αλλά και να μπορεί να απειλήσει με το σουτ των 20-25 μέτρων.
Ο Μασούρας καλός, μέτριος, κακός είναι δεύτερος επιθετικός και όχι παίκτης γραμμής. Μια θέση που αν στον Ολυμπιακό δεν περιμένουν να καλυφθεί από τον Χριστοδουλόπουλο πρέπει να βρεθεί παίκτης που να μπορεί να καλύψει.
Η προσπάθεια του Τσιμίκα, πιθανόν του καλύτερου παίκτη του εφετινού Ολυμπιακού, να τελειώσει το ματς ουσιαστικά πατώντας σε ένα πόδι ήταν υπεράνω καθήκοντος.
Στην συνέχεια πάντως ο Ολυμπιακός δύσκολα θα συναντήσει ομάδες πιο αδύναμες από τον Ερυθρό Αστέρα. Αν θέλει να έχει ελπίδες να προχωρήσει στην Ευρώπη έστω ένα ακόμα γύρο, χρειάζεται ένα εξτρέμ και ένα φορ. Θα έλεγα ότι χρειάζεται και ένα στόπερ αφού ο Μεριά είναι τρακαρισμένος από τα λάθη και η νευρικότητα του περνάει στην κερκίδα και επιστρέφεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά εκεί υπάρχει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έστω για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων και ο Μπα που έχει δείξει καλά στοιχεία”.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ