Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Παντελάκης: «Αποτέλεσμα που μπορούμε να διαχειριστούμε»

Διαχειρίσιμο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μίσκολτς, ο Γιώργος Παντελάκης μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 59-54.

«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Η αμυντική μας προσέγγιση θεωρώ ότι έφτασε στο 100% από αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε 59 πόντους εκτός έδρας από μία ομάδα που έχει σκορ και οι 22 ήρθαν από ελεύθερες βολές. Ήμασταν νευρικοί στην επίθεση και λίγοι άτολμοι για ακόμα μία φορά που αυτό στα εκτός έδρας πρέπει να το δουλέψουμε. Είχαμε κάποια πολύ εύκολα ξεμαρκάριστα σουτ που σε μία κανονικά μας μέρα θα ήταν εύστοχα, από εκεί και πέρα είναι ένα σκορ ανοιχτό για τον δεύτερο αγώνα. Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε στην επίθεσή μας και να τα διορθώσουμε. Το πόσο άτολμοι ήμασταν φάνηκε απο τα 20 λάθη που κάναμε όταν κατά μέσο όρο έχουμε 9 ανά ματς στο Eurocup. Είναι πάντως ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να το διαχειριστούμε για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της η Τζάκι Γέμελος πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι πρέπει να αισιοδοξούμε ως ένα σημείο για το αποτέλεσμα. Αν και είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένες από την ήττα και έτσι όπως ήρθε αυτή. Δεν βάλαμε τα σουτ που είχαμε ελεύθερα σήμερα και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Εάν είχαν μπει αυτά τα σουτ θα ήμασταν καλύτερα τώρα.  Πρέπει να μπούμε λοιπόν στο ματς στην Ελλάδα και να έχουμε στο μυαλό μας ότι το ματς ξεκινάει στο 0-0 και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε το αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ