Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Παντελάκης: «Είχαμε κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας»

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Μοσχάτο, επικρατώντας της Ελευθερίας, παραμένοντας αήττητος μετά από 18 αγωνιστικές, με τον Γιώργο Παντελάκη, όμως, να εμφανίζεται ανικανοποίητος, λέγοντας πως η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά:

«Παίζαμε με την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και ήταν ένα ματς εκτός έδρας. Έπρεπε να έχουμε σοβαρότητα από την αρχή αλλά είχαμε κάτι κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Η δική μας ομάδα γενικότερα θα πρέπει να παίζει 40 λεπτά συγκεντρωμένη. Και είναι κάτι που το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Θεωρώ ότι σήμερα δεν το είχαμε αυτό και είχαμε κάτι κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας τα οποία πρέπει να κάτσουμε να τα δούμε και να τα βελτιώσουμε στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο κόσμος που ήρθε το ευχαριστήθηκα και εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Με τη σειρά της, η Μπασάρα Γκρέιβς υποστήριξε πως:

«Πιστεύω ότι βγήκαμε στο παρκέ και δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Δεν παίζαμε όπως έπρεπε στην επίθεση και γενικά δεν ήμασταν καλά ομαδικά. Ειδικά στην άμυνα. Στο 4ο δεκάλεπτο ξυπνήσαμε, παίξαμε σαν ομάδα και κάναμε πράγματα που έπρεπε από την αρχή να τα κάνουμε. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή νίκη».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us