Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Παντελάκης: «Για μια ομάδα είναι σημαντικό να έχει χημεία»

Για την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό, ενόψει της φετινής σεζόν, αλλά και την πορεία των “ερυθρόλευκων” και του Παναθηναϊκού στην Euroleague, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM 104,9, ο Γιώργος Παντελάκης.

«H δικιά μας η δουλειά είναι να βοηθήσουμε τους αθλητές για να βάλουν στο μυαλό τους κάποιους συγκεκριμένους κανόνες. Προσπαθώ με την βοήθεια των παλαιότερων παικτών να αποδώσουν και οι νέοι. Για μια ομάδα είναι σημαντικό να έχει χημεία. Κάθε χρόνο θεωρώ ότι αν δεν παίξουμε σε οποιαδήποτε έδρα καλά, θα χάσουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε το μυαλό μας προσγειωμένο. Εμείς δουλεύουμε τακτικά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Το ίδιο συναίσθημα έχω με τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθω ασφάλεια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια γιατί και οι παίκτες δίνουν στο αγωνιστικό χώρο αυτό που θέλω», υποστήριξε ο Παντελάκης, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το πρωτόκολλο υγείας που ακολουθείται κάθε εβδομάδα.

«Δεν κάνουμε τεστ κάθε βδομάδα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όποιος έχει συμπτώματα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ και αν βγει θετικός πρέπει να κλειστεί σε καραντίνα. Όμως και αρνητικό να βγει, πρέπει να ξανά γίνει το τεστ. Αυτό είναι το πρωτόκολλο και εμείς είμαστε αρκετά προσεκτικοί γιατί έχουμε ένα δικό μας σύστημα το οποιό έχει λειτουργήσει σωστά».

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά έκανε λόγο και για την αγωνιστική κατάσταση των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague.

«Γενικότερα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο ομάδες που δικαιολογημένα είναι εκτός ρυθμού. Φάνηκαν όλες οι ομάδες ότι δεν έχουν ρυθμό και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα νέα και με την συνδρομή ορισμένων παικτών. Ασφαλώς είναι σε καλύτερο επίπεδο από πέρσι αλλά πρέπει να βρούνε την χημεία μεταξύ τους. Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί γιατί η ομάδα παίζει στον αιφνιδιασμό. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο ταλέντο αλλά είναι σκληρός με πάθος και αυτό προς στιγμήν είναι σημαντικό γιατί καλύπτει πολλά πράγματα. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να βελτιωθεί αλλά έχει καλούς Έλληνες παίκτες και με έναν δουλευταρά προπονητή που έχει καλό προφίλ».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN