Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Παντελάκης: «Η ομάδας μας έδειξε σοβαρότητα και διάθεση»

Την χαρά του που ο Ολυμπιακός επέστρεψε νικηφόρα στην δράση, μετά από επτά ολόκληρους μήνες, εξέφρασε με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παντελάκης, μετά τον θρίαμβο επί των Πανθήρων Καβάλας, για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 7 μήνες. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που μπορούμε και επιστρέφουμε ξανά στους επίσημους αγώνες. Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί συνοδεύτηκε με τη νίκη.  Η ομάδα μας έκανε πάρα πολύ εμφάνιση και ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, έδειξαν σοβαρότητα, διάθεση και ήταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του ματς. Τώρα θα ξεκουραστούμε μια ημέρα και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε τη δουλεία ενόψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ η αρχηγός της ομάδας, Εβίνα Σταμάτη, πρόσθεσε:

«Ήταν ένα ματς στο οποίο πήραμε αυτό που θέλαμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου. Παρ’ όλα αυτά μπήκαμε και παίξαμε από την αρχή με σοβαρότητα. Το τελικό σκορ δείχνει τον πλουραλισμό στην επίθεση. Όλα τα κορίτσια έβγαλαν ενέργεια, έδειξαν το ταλέντο τους και παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με δεδομένο ότι ήμασταν πάρα πολύ καιρό εκτός επίσημων αγώνων. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες γιατί όλα τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά, δείξαμε χαρακτήρα και είναι σημαντικό γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN