Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: «Ευελπιστώ να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό»

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου, με τον “ερυθρόλευκο” φόργουορντ να μιλά για την σημαντική πρωτοβουλία της ομάδας του, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, αλλά και το πότε αναμένεται να επιστρέψει ο ίδιος στα παρκέ.

«Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η υγεία. Μοιάζει κλισέ, αλλά είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός πάντα πρωτοστατούσε σε τέτοιες ενέργειες και το έχει κάνει και στο παρελθόν. Δεν θα μπορούσε και τώρα να είναι παρών και να κάνει αυτό που μπορεί. Δεν έχει να κάνει με εμάς σαν ομάδα. Οι πραγματικοί ήρωες είναι όλοι αυτοί που δεν φαίνονται στην τηλεόραση και να τους ευχαριστήσουμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε για όλα», ήταν το αρχικό σχόλιο του “Παπ”, ενώ για τον τραυματισμό του ανέφερε:

«Είναι ένας τραυματισμός που δεν σου δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσεις το πότε επιστρέφεις. Πηγαίνει καλά και ευελπιστώ το συντομότερο δυνατό να επιστρέψω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί για αυτό δεν λέω κάτι παραπάνω./ Όλα τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα. Ευελπιστώ να είμαι παρών και να δώσω το καλύτερο στην ομάδα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ