Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου για πρόεδρος της ΕΟΚ και από πίσω… Βασιλακόπουλος!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος… μετράει μέρες στην προεδρία της ΕΟΚ, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι έτοιμος να αφήσει στην τύχη της την επόμενη ημέρα στην Ομοσπονδία.

Έτσι, ο νυν ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, βρήκε τον εκλεκτό του στο πρόσωπο του Άγγελου Παπανικολάου, στον οποίο ουσιαστικά δίνει το χρίσμα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Ομοσπονδίας. Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα “SPORT 24”, ο 40χρονος καρδιολόγος, μετά τους Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο,  κατεβάζει και αυτός ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, αποτελεί αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Παράλληλα είναι παράγοντας του Μεσολογγίου και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας την τελευταία πενταετία, ενώ ουσιαστικά πήρε το… χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να τον διαδεχθεί στην προεδρεία της ΕΟΚ, μέσω των εκλογών που θα διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες στην Ομοσπονδία.

Όσον αφορά την σύνθεση του ψηφοδελτίου του Άγγελου Παπανικολάου, θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ