Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπασταθόπουλος: «Ο Βόλος έπαιξε σκληρά»

Στο σκληρό παιχνίδι της ομάδας του Βόλου, στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το νικηφόρο 2-1 του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ο Σωκράτης μίλησε για:

Την είσοδο του στο παιχνίδι: Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά όμως δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Τα γκολ από στατικές φάσεις: Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε.
Τη σημασία της νίκης: Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ