Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Παραίτηση με αιχμές από Δάρα

Η απόφαση της ΕΠΟ να παρακάμψει την εισήγηση της Superleague για την κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Χρήστου Δάρα, με τον πρόεδρο του Πανιωνίου και αναπληρωτή πρόεδρο της Super League να ανακοινώνει την παραίτηση του από το αξίωμα του, κατηγορώντας την Ομοσπονδία για κατευθυνόμενες αποφάσεις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Δάρα:

«Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων και των αποφάσεων της.

Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της. Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ