Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παράθυρο” ευκαιρίας για Λόπες, ψάχνει τον Ονιεκούρου που χρειάζεται

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στην Τουρκία και παρά τα όσα είχαν γραφτεί το προηγούμενο διάστημα, δεν έγινε καμία ουσιαστική κίνηση ούτε για τον Ρόνι Λόπες αλλά ούτε για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Και οι δύο μένουν στον Πειραιά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι έτοιμος να τους δώσει την πρώτη ευκαιρία, στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Για τον Ρόνι Λόπες, είναι προαποφασισμένο ότι δεν πρόκειται μετά από το καλοκαίρι να μείνει στον Ολυμπιακό, με το “παράθυρο” ευκαιρίας που ανοίγεται μπροστά του, στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό, να είναι από τις λίγες περιπτώσεις για τον Πορτογάλο, από τα ματς που θα ακολουθήσουν, που θα του δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί.

Για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει την πίστη στα προσόντα του Νιγηριανού, από την αρχή της σεζόν και θέλει να εξακολουθήσει να τον έχει στο “κάδρο”, με τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες και την απουσία του στο επόμενο διάστημα των τριών εβδομάδων, να τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο. Ο Ονιεκούρου δεν έπαιξε καθόλου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οπότε χρειάζεται χρόνο για να βρει και πάλι τον ρυθμό του.

Βέβαια ο χρόνος πιέζει και χρειάζονται άμεσα έτοιμες λύσεις. Άλλα πέντε παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μένουν, τα δύο ματς με την Αταλάντα και το αυριανό με τον Παναιτωλικό, μέσα σε ένα διάστημα ενός μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα χρειαστεί κάθε βοήθεια, όχι μόνο από τους λεγόμενους βασικούς, αλλά αρκετά και από τον πάγκο. Στις εναλλακτικές λύσεις και στην ετοιμότητα που θα επιδείξουν, θα κριθούν πολλά.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ