Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτε με τσαμπουκά το 28ο

Ενας διαφορετικός τελικός απόψε στις 9 (Cosmote) με όσα έχουν προηγηθεί και με τις ομάδες να μην έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τους νέους τους παίκτες, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός θέλει με αντίπαλο την ΑΕΚ να κατακτήσει το 28ο κύπελλο στην ιστορία του και παρά τις απουσίες που έχει, να δώσει μία δυναμική απάντηση σε όσους έστησαν αυτό τον τελικό-παρωδία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε σχετικά στην ομιλία του προς τους παίκτες:

«Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες, τι ιδιαιτερότητες έχουν. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε το Κύπελλο με κάθε τρόπο. Δεν έχει σημασία, ειδικά τώρα, το πώς, αλλά να τα καταφέρουμε.
Σε τέτοια παιχνίδια κερδίσει η διάθεση, η συγκέντρωση, το κίνητρο. Μικρότερη σημασία έχει ποιος παίζει πολύ καλή μπάλα και ποιος λιγότερο καλά. Δεν κοιτάζουμε αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά το πώς θα πάρουμε το Κύπελλο, με κάθε τρόπο. Ξέρετε όλοι τι σημαίνει για τον σύλλογο».

Το πιθανό σχήμα που θα επιλέξει είναι αυτό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, Μπα και Σισέ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Τοροσίδη αριστερά και τον Μπρούνο δεξιά.

Στο κέντρο οι Μπουχαλάκης, Καφού και Καμαρά, στα εξτρέμ ο Βαλμπουενά με τον Μασούρα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ