Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασιένσια: «Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Χέρτα, με τον Γκονσάλο Πασιένσια, με δηλώσεις του, να τονίζει πως η ομάδα του οφείλει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, την Πέμπτη, απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά επειδή δεν κερδίσαμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Γίναμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ξανά γρήγορα και να αναλύσουμε αυτό που δεν κάναμε καλά σήμερα. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο την Πέμπτη», τόνισε ο Πορτογάλος φορ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο Αυστριακός προπονητής της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ, είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη στη συγκέντρωση του παιχνιδιού Μετά το ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, αλλά παίξαμε πολύ απλά. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα, αλλά η απόδοση δεν ήταν αρκετή για να πάρει ένα βαθμό. Αλλά δεν θέλω να μεταφέρω την ήττα μόνο στους παίκτες. Όλοι ευθύνονται, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ίσως θα μπορούσα να είχα παρέμβει λίγο νωρίτερα. Η Χέρτα είναι η άξια νικήτρια. Δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε αμυντικά καλά οργανωμένες ομάδες που είναι ισχυρές. Αυτή είναι η γνώση της σεζόν μέχρι τώρα. Η δουλειά μας είναι να βελτιωθούμε εδώ».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ