Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παυλίδης: «Να παίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως στο πρώτο οκτάλεπτο»

Δύο πρόσωπα είχε ο Ολυμπιακός στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Βουλιαγμένη, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρόλευκων” ο Χάρης Παυλίδης.

«Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, δεδομένης και της απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Βέβαια δεν μου άρεσε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, υποτιμήσαμε το παιχνίδια. Χάσαμε εύκολα γκολ που κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μας στοιχίσουν. Θέλω να παίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως κάναμε και στο πρώτο οκτάλεπτο. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχει φανεί όλη τη χρονιά. Εάν είμαστε σοβαροί την Τρίτη θεωρώ πως θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτριές μας είναι αθλήτριες με ποιότητα. Πολύ γρήγορα προσαρμόστηκαν. Τα πράγματα που κάνουμε είναι γνωστά, δεν κάνουμε κάτι νέο. Το θέμα ήταν να βρούμε ρυθμό. Μέσα από τις προπονήσεις και τα διπλά με τα αγόρια του Ολυμπιακού τα καταφέραμε και η ομάδα έδειξε να ανταπεξέρχεται πάρα πολύ γρήγορα», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου πρόσθεσε:

«Φάνηκε πως είμαστε μια ομάδα ανώτερη, με μεγαλύτερο ρόστερ, πιο βαθύ, με παίκτριες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός αγώνας. Μπήκαμε σίγουρες. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κάναμε το πρώτο βήμα. Ήμασταν συγκεντρωμένες».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ