Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πέρασαν οι απειλές του Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν και σήμερα στα γραφεία της ΚΕΔ, με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να υποκύπτει στους εκβιασμούς του… επώνυμου φιλάθλου, ορίζοντας τον Αναστόπουλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, ο… επώνυμος φίλαθλος, αφού αρχικά είπε πως ο Παναθηναϊκός ζητάει νόμιμα πράγματα (και δεν έπεσαν αστραπές και κεραυνοί), τόνισε πως η ΚΕΔ υποκύπτει στους εκβιασμούς του Ολυμπιακού.

Τώρα το ποιος εκβιάζει και ποιος υποκύπτει, το είδαμε όλοι.

Αναλυτικά:

«Ηρθα εδώ για να δω αν για 10η συνεχόμενη αγωνιστική θα γίνεται αυτό που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός και να μην υπάρχουν εξηγήσεις από την ΚΕΔ. Μαθαίνω ότι επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές δεν μπαίνουν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές σε αγώνες του Ολυμπιακού. Με ποια κριτηρα γίνεται αυτό. Λένε οι Ολυμπιακοί ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά ζούμε σε κράτος μπ@λο. Υπάρχουν εκβιασμοί προς την ΕΟΚ; Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει νόμιμα πράγματα και ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν έχουν μπει αυτοί οι διαιτητές. Θα καταλήγουμε τελικά να μην υπάρχουν Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν. Θα αναγκαστούμε να υποστούμε στους εκβιασμούς του Ολύμπιακού και να παίζουμε με ξένους διαιτητές. περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή από την ΚΕΔ απαντήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει παρατηρητής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες αποφάσεις»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us