Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πέρασε και από τον Λαιμό ο Θρύλος

Χάρη σε ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός… ξεμπέρδεψε με την Βουλιαγμένη, επιστρέφοντας με την νίκη με 11-6 από τον Λαιμό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, με τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να προηγούνται με 3-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, οι “ερυθρόλευκες”… έτρεξαν ένα 0-3 για το 3-7, προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Τσουκαλά και Β. Πλευρίτου, με τρία τέρματα, οδήγησαν το σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά τη αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη τα εξής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και είναι φυσιολογικό αφού δεν έχουμε δουλέψει πάρα πολύ λόγω των συνθηκών. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί πολύς κόσμος, είναι ότι λείπουν βασικές παίκτριες από την περσινή ομάδα, όπως η Κρίστμας και η Ασημάκη. Ειδικά η απώλεια της Ασημάκη δεν μετριέται μόνο σε νούμερα. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει αυτό το φορτίο που δεν είναι τόσο εύκολο. Για αυτό στα δυο πρώτα οκτάλεπτα η ομάδα ήταν νωθρή. Στη συνέχεια όταν άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες οι αθλήτριες με εμπειρίες τότε έγιναν όλα πιο εύκολα. Το σκορ θεωρώ ότι είναι πλασματικό οι ομάδες είναι πιο κοντά. Πιστεύω ότι η ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού θα είναι αυτή που θα του δώσει τις νίκες στο μέλλον και ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Η Βάσω Πλευρίτου μετά την νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή και ακολουθήσαμε το σύστημα και τις οδηγίες του προπονητή μας. Από κει και πέρα έχουμε το ταλέντο σαν ομάδα και την ποιότητα να ξεχωρίζουμε και να φτάνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν και σίγουρα δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά στη διάρκεια της και μέσα από τη δουλειά θα πιάσουμε στην απόδοση βάσει των δυνατοτήτων μας».

Τα οκτάλεπα: 1-1, 2-3, 0-3, 3-4

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Τσουκαλά (π/π., 4:01), 1-1 Ξενάκη (κόντρα, 1:38)

2ο οκτάλεπτο: 1-2 B. Πλευρίτου (π/π., 6:02), 2-2 Νίνου (κόντρα, 5:01), 2-3 Τσουκαλά (π/π. 3:52), 3-3 Κούλχας (π/π, 1:52), 3-4 Ελ. Πλευρίτου (πέναλτι, 1:12)

3ο οκτάλεπτο: 3-5 Μ. Πλευρίτου (φουνταριστό, 7:35), 3-6 Μπενέκου (φουνταριστό., 4:21), 3-7 Τσουκαλά (π/π., 3:4)

4ο οκτάλεπτο: 4-7 Ξενάκη (φουνταριστό,7:37), 4-8 Ελευθεριάδου (πέναλτι, 6:29), 4-9 Αβραμίδου (περιφέρεια, 5:56), 4-10 Β. Πλευρίτου (περιφέρεια, 4:25), 5-10 Κούλχας (πέναλτι, 4:06), 5-11 Β. Πλευρίτου (κόντρα, 1:26), 6-11 Πάτρα (περιφέρεια, 0:18)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά

Ν.Ο Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα, Μαυρώτα, Καλογεροπούλου, Σάντα

 

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ