Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει για να αρπάξει τον Ομάρ η Αστον Βίλα

Οσο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν υπογράφει ο νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, τόσο περισσότερο ανοίγει η όρεξη των ομάδων που τον παρακολουθούν και ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, πόσο μάλλον εάν δεν πρόκειται να δώσουν κανένα ποσό για τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Ομάρ μπορεί να έχει την πρόταση για νέο συμβόλαιο στα χέρια του από το καλοκαίρι, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο παρά την καλή διάθεση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Αστον Βίλα, σύμφωνα με την Daily Mail, προσπαθεί να “χωθεί” και να πείσει τον Ομάρ να υπογράψει προσύμφωνο από τον Γενάρη, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον εδώ που έφτασε το πράγμα, ο Ομάρ περιμένει και αυτός από την πλευρά του να δει μία βελτιωμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό, που να ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ ετησίως, για να βάλει την υπογραφή του, ειδάλλως πιστεύει ότι αυτή την πρόταση θα την βρει στην Αγγλία και από το επόμενο καλοκαίρι δεν θα έχει κανέναν να τον εμποδίζει για να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us