Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν Ινσούα

Την απόφαση του Ινσούα για το εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ή εάν θα μείνει ελεύθερος περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Ο Ινσούα αποτελεί μία περίπτωση για την οποία έχουν δείξει ενδιαφέρον οι ερυθρόλευκοι και περιμένουν την εξέλιξη του θέματος για να κινηθούν ανάλογα. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟ φαντάζει ως ιδανική λύση για μπακ απ του Τσιμίκα.

Ο ίδιος πάντως χθες, σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ανέφερε σχετικά:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα θέματα μετά από μια συνέντευξη μου. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία μας.

Ο σύλλογος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία, όπως και εγώ γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περαιτέρω δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτήν εποχή εξαιτίας του Κορονοιου.

Επίσης επιθυμώ να είμαι ξεκαθαρος: σέβομαι απόλυτα τους πάντες στο κλαμπ, από τον μεγαλομετοχο έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Στα 3 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό έχω εισπράξει ενδιαφέρον και σεβασμό, όπως ακριβώς και εγώ αισθάνομαι για όλους στο σύλλογο.

Το ίδιο αισθάνομαι έως σήμερα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο όπως την οικογένεια μου».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ