REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Πέταξε δύο βαθμούς στο Περιστέρι
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Τζολάκης: «Έπεται και συνέχεια» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μίτσελ: «Χαρούμενοι για τον Τζολάκη γιατί προέρχεται από τις Ακαδημίες μας» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με το… σπαθί του στα ημιτελικά του Challenge Cup
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
Κάτας: «Ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινά επιθετικά»
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στεάουα Β. – Ολυμπιακός (video)
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Πέταξε δύο βαθμούς στο Περιστέρι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέταξε δύο βαθμούς στο Περιστέρι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ
Last updated: 22/01/2023 10:38 ΜΜ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ Published 22/01/2023
Κοινοποίηση
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός άφησε ανεκμετάλλευτο το… δώρο του Παναθηναϊκού, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και με την… τσάμπα γκέλα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-1), έχασε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά του από την κορυφή, μπαίνοντας για τα καλά στην μάχη του τίτλου.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Η πρώτη στο 13’, όταν και μετά από κόρνερ του Ροτάριου, ο Στρούγγης κάνει την προβολή, όμως ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση, γλιτώνει την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ρομπάιγ να βρεθεί σε θέση βολής, όμως ο παίκτης του Ατρόμητου δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι δύο αυτές ευκαιρίες των γηπεδούχων σήμαναν… συναγερμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, που από εκείνο το σημείο και μετά, πήρε τα ηνία του ματς. Η πρώτη καλή στιγμή των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 24’, όταν ο Μπιέλ πραγματοποίησε την εξαιρετική ατομική προσπάθεια, όμως σημάδεψε τον Γιαννιώτη.

10 λεπτά αργότερα, στο 34’ ήταν η σειρά του Φορτούνη να φανεί απειλητικός, όμως ο Γιαννιώτης έβγαλε το χαμηλό σουτ του παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ στο 45’, το κτύπημα φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρε των γηπεδούχων, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε και με την έναρξη του β’ μέρους και στο 52’ ο Ολυμπιακός… αγγίζει το 0-1, όμως ο Γιαννιώτης έβγαλε το εντυπωσιακό αριστερό σουτ του Χάμες.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, η υπεροχή του Ολυμπιακού καρποφόρησε. Ήταν το 54ο λεπτό, όταν ο Μπιέλ βρήκε με εξαιρετικό τρόπο τον Μπακαμπού, με τον Γάλλο να κεραυνοβολεί τον Γιαννιώτη για το 0-1.  

Μάλιστα, στο 58’ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να… κλειδώσει το ματς, όταν μετά από γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ, ο Μπακαμπού έκανε το τακουνάκι, με τον Γιαννιώτη να πετάει σε κόρνερ.

Στο 61’ ο Ατρόμητος έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Φριτζόνσον να σημαδεύει το δοκάρι του Πασχαλάκη με κεφαλιά, με τον Ντε Μποκ να αστοχεί στην συνέχεια της φάσης.

Στο 62’ ο Ροντινέι αστόχησε με το αριστερό  και στο 64’ ήρθε το 1-1.

Η εξαιρετική μπαλιά του Ρομπάιγ στην πλάτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας, νε τον Φριτζόνσον να κρεμά τον Πασχαλάκη, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο 74’ Χάμες και Μπιέλ εκτέλεσαν με κομπίνα το φάουλ, όμως το σουτ του Κολομβιανού πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 78’ ίδια τύχη είχε το σουτ του Ελ Αραμπί.

Στο 81’ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να γυρίσει τούμπα το ματς, όμως μετά από κεφαλιά του Ροτάριου, ο Φριτζόνσον σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών του Πασχαλάκη.

Στο 91’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το τεράστιο διπλό, με τον Χάμες να κάνει την εκπληκτική ατομική προσπάθεια, όμως είδε τον Γιαννιώτη να βγάζει με το πόδι την προσπάθεια του, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (77′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριντζόνσον (82′ Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82′ Κωτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Ροντινέι (85′ Βρουσάι), Εμβιλά, Χουάνγκ (70′ Ροντρίγκες), Μπιέλ (85′ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Μπακαμπού (69′ Αραμπί).

Διαβάστε ακόμα

Τζολάκης: «Έπεται και συνέχεια» (vid)

Μίτσελ: «Χαρούμενοι για τον Τζολάκη γιατί προέρχεται από τις Ακαδημίες μας» (vid)

Με το… σπαθί του στα ημιτελικά του Challenge Cup

Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει το ματς με τον ΟΦΗ

Έτσι πέρασε από την Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός (vid)

TAGGED: redtop

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Επομενο θεμα Η 11αδα του Θρύλου με Ατρόμητο (pic)
Προηγουμενο θεμα Μίτσελ: «Είχαμε την πρωτοβουλία αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις»

Ροή Ειδήσεων

Τζολάκης: «Έπεται και συνέχεια» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 26/01/2023
Μίτσελ: «Χαρούμενοι για τον Τζολάκη γιατί προέρχεται από τις Ακαδημίες μας» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 26/01/2023
Με το… σπαθί του στα ημιτελικά του Challenge Cup
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ 26/01/2023
Κάτας: «Ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινά επιθετικά»
ΜΠΑΣΚΕΤ 26/01/2023
Στεάουα Β. – Ολυμπιακός (video)
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ 26/01/2023
Οι διαιτητές του αγώνα με την Μακάμπι
OLYMPIACOS BC 26/01/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?