Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

PFS: Η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών περνά σε άλλο επίπεδο! Πως θα ξεπεράσετε γρήγορα την αγωνιστική αδράνεια

Μία πρόταση που ταράζει τα νερά και δείχνει το παρόν αλλά και το μέλλον της γρήγορης βελτίωσης των ποδοσφαιριστών σε ατομικό επίπεδο, κάνουν δύο ποδοσφαιράνθρωποι που δεν χρειάζονται συστάσεις και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο, ο Νίκος Σκαρμούτσος και ο Νίκος Καφεντζής.

Εδώ και 7 χρόνια, με 250 αθλητές κάθε χρόνο να γυμνάζονται για να βελτιώνουν τα προσόντα τους. Η πιο αναγνωρισμένη πρότυπη σχολή ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, η PFS TRAINING (Personal Fitness Soccer Training), έχει τον τρόπο για να σας φέρει γρήγορα σε αγωνιστική κατάσταση μετά από την μακρόχρονη απραξία λόγω της καραντίνας, αλλά και να σας οδηγήσει να αλλάζετε επίπεδο, με καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Renti Arena.

Ο ποδοσφαιριστής ανάλογα την ηλικία του και τις ανάγκες του βελτιώνει την τεχνική, την τακτική, την φυσική κατάσταση, τον συντονισμό, την αντίληψη, την ταχύτητα αντίδρασης, την ευστοχία, την συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, το ποδοσφαιρικό στυλ.

Το μυστικό της επιτυχίας του PFS TRAINING είναι ότι οι διπλωματούχοι προπονητές κάνουν προπόνηση-μαθαίνουν-βελτιώνουν τους ποδοσφαιριστές, μέσα στο γήπεδο με την μπάλα και όχι με «στιβικές» μεθόδους, μεταφέροντας την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με στόχο την αύξηση της απόδοσης.

Από ηλικίας 8 ετών, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές απευθύνονται στους ειδικούς του PFS για να επιστρέψουν δυναμικά και να κάνουν την διαφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο pfstraining.blogspot.com, βρείτε το Pfstraining σε fb και Instagram ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6948585080 και 6970090809.

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ