Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Πικρή ήττα από την Βουλιαγμένη

Την ήττα με 10-8 από την Βουλιαγμένη γνώρισε ο Ολυμπιακός, στον τελικό του Final 4 της Χίου. Οι «ερυθρόλευκες» εμφανίστηκαν μεταμορφωμένες προς το χειρότερο, σε σύγκριση με τον ημιτελικό με τον Νηρέα Χαλανδρίου,  δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να πάρουν κεφάλι στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την οδυνηρή ήττα, που τους στέρησε την δυνατότητα να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως μπήκε επηρεασμένος από τον… περίπατο του ημιτελικού απέναντι στον Νηρέα και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς την Βουλιαγμένη (0-2). Αβραμίδου και Τσουκαλά έφεραν γρήγορα το ματς στα ίσα, όμως η Χαραλαμπίδη έγραψε το 2-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Μάλιστα, ένα τέρμα της Ράινεϊ έφερε και πάλι τον ΝΟΒ στο +2 (2-4), όμως, όπως στο πρώτο οκτάλεπτο, έτσι και στο δεύτερο, οι Μυριοκεφαλιτάκη και Έγκενς ισοφάρισαν σε 4-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του τελικού της Χίου.

Με γκολ της Ξενάκη για το 4-5 ξεκίνησε η τρίτη περίοδος του αγώνα,  όμως γρήγορα η Ασημάκη ισοφάρισε σε 5-5. Ράινεϊ (5-6) και Έγκενς (6-6) διατήρησαν την… ισορροπία του τρόμου στο παιχνίδι,  με την Νίνου να πετυχαίνει το 6-7, με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο. Μάλιστα, η ίδια παίκτρια ήταν αυτή που έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-8, στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Η Χαραλαμπίδου αστόχησε σε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όμως η Αβραμίδου, στα 4.17 για το τέλος, μείωσε σε 7-8. Η Χυδηριώτη, στα 3.54 έφερε και πάλι τον ΝΟΒ στο +2 (7-9), ενώ η ίδια παίκτρια έβαλε… τέλος στον τελικό, πετυχαίνοντας το 7-10, 1.09 πριν το φινάλε, με την Αβραμίδου απλά να διαμορφώνει το τελικό 8-10.

Η Αβραμίδου με τρία τέρματα, ήταν η μοναδική που ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό, με την Έγκενς να πετυχαίνει δύο τέρματα, ενώ για τον ΝΟΒ, Χυδηριώτη και Νίνου είχαν από τρία τέρματα.

Η Εξέλιξη του τελικού:

Α’ Οκτάλεπτο

0—1 Χυδηριώτη

0—2 Νίνου

1—2 Αβραμίδου

2—2 Τσουκαλά

2—3 Χαραλαμπίδη

Β’ Οκτάλεπτο

2—4 Ράινεϊ

3—4 Μυριοκεφαλιτάκη

4—4 Έγκενς

Γ’ Οκτάλεπτο

4—5 Ξενάκη

5—5 Ασημάκη

5—6 Ράινεϊ

6—6 Έγκενς

6—7 Νίνου

Δ’ Οκτάλεπτο

6—8 Νίνου

7—8 Αβραμίδου

7—9 Χυδηριώτη

7—10 Χυδηριώτη

8—10 Αβραμίδου

Τα οκτάλεπτα:  2-3, 2-1, 2-3, 2-3

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Έγκενς 2, Ασημάκη,

ΝΟΒ: Χυδηριώτη 3, Νίνου 3, Χαραλαμπίδη, Ράινεϊ 2, Ξενάκη,

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ