Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιο σημαντικό των μεταγραφών, η ασφαλής επιστροφή των παικτών

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται πλέον δυναμικά για να κλείσουν την “τρύπα” στην θέση του αριστερού μπακ με τον Ρέμπτσιουκ, ενώ η απόκτηση δεξιού μπακ και επιθετικού θα κριθεί από τις γνωστές παραμέτρους, από το εάν δηλαδή θα παραμείνει στην ομάδα ο Ραφίνια, παρά τις φήμες για ενδιαφέρον της Μπενφίκα και από το εάν θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση ο Χασάν.

Ομως στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή για το βασικό θέμα που ανησυχούν και ενδιαφέρονται είναι για το εάν θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες ασφαλείς μετά από την άδειά τους.

Την Δευτέρα πρόκειται να δώσουν άπαντες ραντεβού στου Ρέντη και με δεδομένο τις προηγούμενες φορές που απουσίασαν οι διεθνείς με τις ομάδες τους, με αρκετούς εξ αυτών να επιστρέφουν έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, η ανησυχία είναι έκδηλη.

Οι Πειραιώτες έχουν χτυπηθεί από την πανδημία χάνοντας βασικά στελέχη τους σε σημαντικές περιόδους, κάτι που απεύχονται να επαναληφθεί, ειδικά τώρα που στην ομάδα χρειάζονται άπαντες για τους δύο επόμενους, δύσκολους, μήνες που ακολουθούν.

Μην ξεχνάμε ότι εξακολοθούν να βρίσκονται εκτός δράσης λογω κορωνοϊού οι Χασάν και Μπρούνο.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ