Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πιτίνο για Παναθηναϊκό: «Τι είναι αυτό;;;»

Τελικά έχει πολύ πλάκα όταν ο Ρικ Πιτίνο, απαλλαγμένος από το όποιο άγχος είχε για να δείχνει καλός στα μέρη μας, μιλά για τον Παναθηναϊκό από την πατρίδα του, καθώς ο γέρο – Ρικ δεν χάνει την ευκαιρία, έστω και άθελα του, να αποδομεί κάθε ψέμα πάνω στο οποίο οι “πράσινοι” έχουν χτίσει τον… μύθο τους.

Τελευταίο… κτύπημα του Αμερικανού προπονητή, οι δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, για το πως ήρθε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, το 2018. Όπως είπε ο Πιτίνο, συνεργάτης του τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον των “πράσινων” και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά “Τι είναι αυτό;;;;”

Τρεις μικρές λέξεις “τι είναι αυτό”, ήταν αρκετές να… γκρεμίσουν τον παγκόσμιο Παναθηναϊκό, τον εξάστερο και όλα όσα (θέλουν να) πιστεύουν οι οπαδοί του.

Αυτό ήταν το μέγεθος του Παναθηναϊκού στο παγκόσμιο μπάσκετ. Το “τι είναι αυτό” του Ρικ Πιτίνο, ο ο οποίος φυσικά και δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας. Καθαρά και ξάστερα. Και άστε τους άλλους να πιστεύουν πως λόγω του τριφυλλιού και του χρώματος, μεταμορφώθηκαν σε… Μπόστον Σέλτικς!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ