Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πλησιάζει η ώρα του Γραμμένου και της παρέας του

Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Βαγγέλη Γραμμένο και την παρέα του να βρεθούν εκτός θέσεων της ΕΠΟ, αφού οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αλλωστε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει το έδωσε με την δημόσια δήλωσή του ο εκπρόσωπος της FIFA και της UEFA στην Ελλάδα, ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Η παρέμβαση του μετά από τα γεγονότα στο Βόλο, η δυσαρέσκεια που εξέφρασε για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και η θέση του για τις εξελίξεις που αναμένονται, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Η συνάντηση των μεγαλομετόχων της Big 4 στην Ελβετία θα γίνει και θα παίξει κομβικό ρόλο για την συνέχεια. Αλλωστε η FIFA και η UEFA έχουν τοποθετηθεί και για τις εκλογές της ΕΠΟ ζητώντας να γίνουν 4 μήνες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Ομως τα όσα γίνονται δεν μπορούν να καθυστερήσουν άλλο τις εξελίξεις. Αλλωστε εδώ και καιρό η θέση του Γραμμένου και της παρέας του όχι μόνο είναι επισφαλής αλλά είναι και επιζήμια για την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ