Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ποιές πληροφορίες έδωσε ο Σούμποτιτς στον Ολυμπιακό για Μάρτιν

Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 έδωσε ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Χασάν Μάρτιν με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός.

«Τον χειμώνα βλέπω πρωταθλήματα τοπικών και ξένων χωρών και σημειώνω τους παίκτες που μου αρέσουν, ειδικά όσους δεν είναι γνωστοί. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Μάρτιν. Ήταν πολύ θεαματικός και μου φαινόταν ότι είναι παίκτης ομάδας. Δεν παίζει για τη στατιστική του αλλά για την ομάδα. Στη θέση “4” νομίζω πως θέλει λίγη δουλειά ακόμα, αλλά είναι πολύ δουλευταράς, πολύ επαγγελματίας. Μιλάει συνέχεια για το μπάσκετ. Είχα πει στη διοίκηση πως είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και να τον κρατούσαμε για αρκετά χρόνια ακόμη, αλλά δεν ήθελαν, κι έτσι τον πήρε ο Ολυμπιακός.

Είναι πολύ δυνατός, έχει γρήγορα χέρια και πόδια. Τρέχει στην άμυνα, έχει “διπλά” χέρια από τον αντίπαλο και καλό άλμα, με αίσθηση για τάπα. Είναι rim protector, πηδάει, κόβει, είναι αριστερόχειρας. Πολλές φορές τον βάζαμε να σουτάρει τρίποντα στην προπόνηση και τα έβαζε. Αλλά στο παιχνίδι δεν του έβγαινε και πήγαινε στη διείσδυση, γιατί του έβγαινε. Είναι ένας Χάινς θα έλεγα, όπως τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Θα έλεγα πως θα μπορούσε να βελτιώσει περισσότερο το σουτ του. Δεν είναι εγωιστής και είναι φοβερός χαρακτήρας. Δεν τον ακούς, δεν τον βλέπεις, αλλά είναι στην προπόνηση 100%. Ίσως και το ύψος του στη Euroleague να είναι μειονέκτημα».

Αν τον είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για τον Μάρτιν, αποκάλυψε: «Ο Χρήστος Παππάς και ο Μπαφές με πήραν τηλέφωνο τον προηγούμενο Δεκέμβριο και με ρώτησαν γι’ αυτό, αλλά θέλει πολλή υπομονή, γιατί δεν έχει ξαναπαίξει στη Euroleague. Η απάντησή μου ήταν να τον πάρουν χθες!».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC