Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ποιος μιλάει για τήρηση των νόμων…

Γελάνε και τα… φανάρια στους δρόμους με την τελευταία ανακοίνωση τη ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία μας απειλεί πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τον Ολυμπιακό.

Το προφανές, το ότι προσπαθεί να επηρεάσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, κάνουμε οτι το προσπερνάμε. Εξάλλου είναι  συνηθισμένη τακτική της συγκεκριμένης ομάδας να προσπαθεί, δια της… πλαγίας οδού (ανακοινώσεις) να επηρεάσει τα… πάντα. Από τις κληρώσεις διαιτητών, μέχρι τις αποφάσεις δικαστηρίων.

Αλλά το να έχουν το θράσος να γράφουν ΑΥΤΟΙ για σεβασμό στην νομοθεσία και πως “οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους”, αυτοί που ο πρόεδρ…εεεε ο …επώνυμος φίλαθλος τους έχει τιμωρηθεί από κάθε εγχώρια και ευρωπαϊκή αρχή, ε αυτό μας ξεπερνάει…..

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κωμωδία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένοντας την αυτονόητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με τον υποβιβασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θέλει να ξεκαθαρίσει για μία ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση το εξής:

Στο προσεχές πρωτάθλημα της Basket League, δεν πρόκειται να συμμετέχουν μαζί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το νόμιμο και το παράνομο δεν θα συνυπάρξουν.

Οι Νόμοι είναι Νόμοι και πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους.

Οι αρχές και η ηθική του Συλλόγου μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us