Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποιος Παναθηναϊκός; Έρχεται η Βίρτους Μπολόνια!

Αν στον Παναθηναϊκό νομίζουν πως μετά και τα τελευταία τερτίπια τους και τις επιστολές αποχώρησης από την Euroleague, ο Μπερτομέου θα κάτσει να τους παρακαλέσει, είναι πολύ γελασμένοι!

Την αμέσως επόμενη στιγμή που η Euroleague αποφασίσει να στείλει τον Παναθηναϊκό στην… Β’ Εθνική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (μαζί με τις Κλαιπέντες, τις Ρίτες και τις άλλες υπερδυνάμεις), οι αιτήσεις για την “ορφανή” θέση θα είναι αμέτρητες.

Μία από αυτές έρχεται από μία ομάδα που συνδυάζει ευρωπαϊκή ιστορία αλλά και… φράγκα. Ο λόγος για την Βίρτους Μπολόνια, που… παρακαλάει για να αποτελέσει και αυτή μέλος της παρέας των κορυφαίων.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάσιμο Τζανέτι, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία του να δει την Βίρτους στην Euroleague.

«Θέλουμε να παίξουμε στην EuroLeague και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της EuroLeague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε. Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Euroleague» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Βίρτους, ενώ σε ανάλογο τόνο μίλησε και ο CEO της Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του Τζόρντι Μπερτομέου. Γνωρίζουν τα σχέδιά μας κι έχουμε καταρτίσει ένα business plan, όμως πρέπει να αποφασίσουν για τη σχέση τους με τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε στη διοργάνωση».

 

 

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ