Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πολ: “Τα πάντα μπορούν να συμβούν”

Ο Μπράντον Πολ μίλησε για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ:

«Ξέραμε ότι είχαμε απουσίες από βασικούς παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό σταφ γιατί μας βοήθησαν να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και από την αρχή μας είπε να βγούμε να παλέψουμε και να δώσουμε τη μάχη μας. Αυτό έγινε απόψε.

Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και ήταν αδύνατο να τα σταματήσουμε όλα. Έπρεπε να κερδίσουμε τις 50-50 μπάλες πάνω στο παρκέ. Ο Παπανικολάου έκανε τρομερή δουλειά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήμασταν λίγοι αλλά καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε το παιχνίδι… σκυλομαχία.

Είναι αυτό που δείχνει η φετινή Euroleague. Κάθε ομάδα μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάθε φορά πρέπει να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας.

Εστιάσαμε πλήρως στο παιχνίδι. Δεν θέλαμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνει ο καθένας μας και να προχωρήσουμε σε αυτά»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us