Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πόντιος Πιλάτος ο Βασιλειάδης!

Τα… φοβερά και τρομερά που συμβαίνουν στην Ψωροκώσταινα το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν τελειωμό. ΤΟ ελληνικό μπάσκετ πηγαίνει κατά διαόλου, η βρώμα και η δυσωδία έχει πνίξει όλους τους αγνούς φίλους του αθλήματος και ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού, τι κάνει; Νίπτει τας χείρας του!

Όπως διέρρευσε από το Υπουργείο Αθλητισμού, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν προτίθεται να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ, εκτός αν είναι θέματα ασφαλείας ή κινδύνου σωματικής ακεραιότητας ανθρώπων!

Τι μας λέει δηλαδή ο υφυπουργός μέσω διαρροών (γιατί σιγά μην είχε το θάρρος να τα πει και επίσημα); Ότι δε πα να κόψετε τον λαιμό σας, δε πα να σας κλέβουν τον ιδρώτα, δε πα να σας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια σας, δε πα να καθορίζει τις τύχες των ομάδων ένας και μόνο άνθρωπος, ανάλογα με τα κέφια του, εμένα δεν με απασχολεί στο ελάχιστο.

Ναι, μιλάμε για τον ΙΔΙΟ ακριβώς άνθρωπο, με τον ΙΔΙΟ θεσμικό ρόλο που αποφασίζει για το ποιο γήπεδο θα έχει κόσμο και τι κόσμο στο ποδόσφαιρο, για τον ίδιο που αποφασίζει ποιοι και πότε θα ταξιδέψουν που, πάντα στο ποδόσφαιρο, για τον ίδιο άνθρωπο που αποφασίζει την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού τελικού κυπέλλου Ελλάδας με…800 άτομα σε γήπεδο 65.000 θέσεων. Αυτός λοιπόν που, όπως και ο προκάτοχος του (που είχε φτάσει στο σημείο να παίζει ακόμα και τον ρόλο της ΚΕΔ στον τελικό με την ΑΕΚ, ορίζοντας διαιτητές), για το μπάσκετ κάνει τον… ανήξερο.

Α ρε κατακαημένο μπασκετάκι, που έχεις μπλέξει…..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us