Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πως “ακτινογράφησε” τον Σολδάνο ο Μαρτίνς

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να τσεκάρει τους νέους παίκτες της ομάδας αλλά και αυτούς που δεν έχουν πάρει πολλή χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα λόγω του αγωνιστικού χώρου, ενώ τα δύο πρώτα γκολ οφείλονται σε ατομικά λάθη και όχι στην συνολική λειτουργία της άμυνας, όπως επεσήμανε και ο ίδιος:

“Στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη ο Λευτέρης, συν το γεγονός ότι γλίστρησε, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το δεύτερο γκολ είναι αυτογκόλ και δεν μπορεί ν αποτελέσει το παιχνίδι χαρακτηριστικό παράδειγμα για την άμυνα μας”.

Πάντως αναφορικά με την παρουσία του Φρανκ Σολδάνο, ο οποίος για πρώτη φορά έπαιξε σε όλο το ματς και μάλιστα σκόραρε κιόλας, ο Μαρτίνς είχε να πει τα καλύτερα:

«Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έχει πάρα πολλά να δώσει. Παρ’ ό,τι δεν είναι πολύ ψηλός, είναι πολύ ευκίνητος και μαχητικός και συμμετέχει πάρα πολύ στις φάσεις που δημιουργεί η ομάδα. Περιμένουμε πάρα πολλά από τον Σολδάνο. Είδαμε καλά δείγματα, αλλά το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από δύο μήνες. Έχει τις δυνατότητες που ζητούσαμε και περιμένουμε να προσφέρει πολλά».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us