Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Α.Ο. Βύρωνα – Ολυμπιακού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τελικά, χθες στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης» το εξ αναβολής -λόγω καιρού- φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων Α.Ο. Βύρωνα – Ολυμπιακού Πειραιά για κοινωνικούς σκοπούς.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και είχε στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Βύρωνα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κόκκαλης και Χρήστος Σπυρόπουλος.
Τιμητικές βραβεύσεις παρέλαβαν για τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο 93χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστήςΓιώργος Δαρίβας, Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο Γιάννης Γκαϊτατζής βετεράνος ποδοσφαιριστής και ο Αντώνης Γλύκας Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, τον Πρόεδρο του Α.Ο. Βύρωνα Γιώργο Δημάκη και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κώστα Τσαβαλιά.

Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν είδη παντοπωλείου όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα κ.α., είδη κρεοπωλείου και δωροεπιταγές για super market.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ