Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πραξικοπηματίας Βασιλακόπουλος, προκάλεσε την διακοπή του ΔΣ της ΕΟΚ

Η πραξικοπηματική κίνηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου να απαιτήσει την μη συμμετοχή του Ιωάννη Καλαϊτζάκη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΟΚ, προκάλεσε την διακοπή της συνεδρίασης της Δευτέρας (5/4).

Ο Παναγιώτης Φασούλας πρότεινε τον Φάνη Χριστοδούλου για πρόεδρο της ΕΟΚ, πρόταση η οποία βρήκε σύμφωνο τον Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ η πλευρά της απερχόμενης διοίκησης πρότεινε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε κανονικά, όμως διεκόπη, μετά από αίτημα του Βασιλακόπουλου να μην συμμετέχει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, ο οποίος πήρε πήρε την θέση του παραιτηθέντα Νίκου Φιλίππου.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, η υποψηφιότητα Βασιλακόπουλου είχε εννέα ψήφους και η αντίστοιχη Χριστοδούλου οκτώ. Ο Καλαϊτζάκης θα στήριζε την πλευρά του Φάνη, με αποτέλεσμα να πηγαίναμε στο 9-9, γι αυτό και η αντίδραση Βασιλακόπουλου.

Το αίτημα Βασιλακόπουλου δεν έγινε δεκτό από τις άλλες πλευρές, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του από την τηλεδιάσκεψη, η οποία συνεχίστηκε από την πλευρά Φασούλα – Λιόλιου, όμως θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης (6/4, 13:00), με ανοικτό, πάντως, το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και μέσα στην ημέρα.

Από τα 21 μέλη, οι Αλεξόπουλος και Γαλατσόπουλος ψήφισαν λευκό, ενώ δεν παρέστη ο Λόρτος.  Να σημειωθεί, πάντως, πως τα μέλη του ΕΣΑΚΕ μοιράστηκαν, με τον Δουβή να ψηφίζει Βασιλακόπουλο και τον Μήλα να δίνει την ψήφο του στον Χριστοδούλου, κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας, τα οποία συγκάλεσαν έκτακτο ΔΣ, προκειμένου να τηρηθεί αυστηρή ουδετερότητα.

Comments

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ